top of page

Hírek

Komplex IKT fejlesztés megvalósítása a BIOFIT System Kft-nél

Kedvezményezett neve, címe:

BIOFIT System Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

4164 Bakonszeg, Móka tanya


Projekt címe:

Komplex IKT fejlesztés megvalósítása a BIOFIT System Kft-nél


Szerződött támogatás összege:

13 176 800 Ft


Szerződött kölcsön összege:

16 471 000 Ft


A támogatás mértéke:

40,00 %

A kölcsön mértéke:

50,00 %



A projekt tartalma:

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Nemzetgazdasági Minisztérium, mint Támogató által 2016 december 7-én meghirdetett „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című felhívás keretében támogatást nyert projektünk.


Projektünk célja a vállalkozásunk piaci pozíciójának megerősítése, további piaci növekedésének biztosítása, az éves termelési és értékesítési volumen értékének és mennyiségének további növelése, új üzleti partnerek megszerzése, amelynek érdekében meglévő belső vállalati folyamataink áteresztő képességének, hatékonyságának növelésére új ERP rendszert vezetünk be.


A belső gazdálkodási folyamataink hatékonyságának, az üzleti kapcsolataink minőségének javítása érdekében különböző, a legmodernebb informatikai megoldásokat megtestesítő hibrid projektet tervezünk megvalósítani, ennek megfelelően a projekt keretében új, helyben telepített modulokból álló rendszert, felhő alapú megoldást is tartalmazó fejlesztéssel közösen valósítjuk meg.


On-premise vagy in house módon, vagyis vállalkozáson belül történt üzleti IKT rendszer, illetve alkalmazás bevezetés keretében és felhőalapú (IaaS, PaaS, SaaS) és egyéb online vállalati szolgáltatások, megoldások terjesztése és bevezetése a kkv-k körében (felhőalapú szolgáltatások bevezetése) keretében 7-7 funkcionális terület tekintetében fejlesztünk.


A projektben a rendszer bevezetéséhez kapcsolódó szolgáltatást és oktatást is igénybe veszünk az on-premise megoldások és a felhőalapú megoldások esetében egyaránt.


A projekt költségvetésében elkülönítünk forrást a nyilvánosság biztosításának költségeire is, az arculati útmutatóban előírt tevékenységeket végrehajtjuk, webáruházas értékesítéssel jelenleg nem rendelkezünk, tevékenységünkből adódóan partnereink számára csak az online megrendelést tudjuk biztosítani.


A projekt eredményeként az üzemi eredményünk növekedni fog a projekt befejezését követő 2. évre.


A vállalkozás vezetése több támogatásból megvalósított projektet tudhat maga mögött, a szükséges szakmai szakértelem és emberi erőforrás rendelkezésre áll jelen megvalósításhoz kapcsolódóan is.


Hardver eszközök beszerzésére nem kerül sor, a szoftver működése a meglévő informatikai hálózatunkba integrálva, meglévő hardvereinkre telepítve biztosított.


A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.02.22

A projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00457



25 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page